digital.bgGoogle опитват да подобрят работата на своята услуга за навигация по такъв

...
digital.bgGoogle опитват да подобрят работата на своята услуга за навигация по такъв
Коментари Харесай

Google Maps вече предлага подробни гласови упътвания за пешеходци

digital.bg

Гугъл пробват да подобрят работата на своята услуга за навигация по подобен метод, че да е оптимално потребна без значение какъв превоз използваме. По този метод компанията желае да улесни предвижването до мечтаната дестинация във всяка допустима обстановка. Вече се популяризира нов софтуерен ъпдейт на Google Maps, който в допълнение доразвива тази идея. Актуализацията е предопределена най-вече за хора, които страдат от зрителни проблеми, съобщи Engadget.



 

По този метод Гугъл Maps към този момент предлага функционалност за в детайли гласово напътствие, което ще осведоми потребителите, когато доближават огромно кръстовище. Така ще знаят, че би трябвало да бъдат  деликатни, защото им следва секване на пътното платно Популярният програмен продукт също по този начин ще даде звукова индикация, когато се отдалечат прекалено много от маршрута и надлежно ще ги упъти по какъв начин продължат по допустимо най-бързия маршрут до мечтаната дестинация.

 



 

Потребителите освен ще бъдат улеснени в напредването, само че Гугъл Maps ще им разреши и да се усещат по-спокойни и уверени в себе си, до момента в който го вършат. Новата функционалност може да е потребна и за всеки, който не желае да вади смартфона, до момента в който се движи по определения маршрут. На този стадий може да се употребява само на британски и японски език, само че компанията ще добави и други езици. От менюто с настройки можете елементарно да aктивирате функционалността от " Navigation>Walking Options>Detailed Voice Guidance "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР